Våra tjänster

Vare sig du är fastighetsägare eller hyresgäst, erbjuder vi en komplett lösning som ökar värdet och skapar en strulfri upplevelse.

Fullservice

Vår effektiva fastighetsförvaltning sparar tid och pengar samtidigt som den öppnar upp för nya intäktsmöjligheter. Vår specialiserade kunskap möjliggör skräddarsydda lösningar som inte bara optimerar din verksamhet utan också säkerställer långsiktig framgång.

Läs mer

Hållbarhet

Vi agerar som rådgivare inom fastighetsutveckling och hållbarhetsfrågor, med fokus på ekonomiska, sociala och miljömässiga aspekter. Genom att integrera ekonomiskt ansvarsfulla strategier, främja social inkludering och ta hänsyn till miljön strävar vi efter att skapa en hållbar förvaltning.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi agerar aktivt för att hela tiden utveckla och förbättra våra fastigheter. Vårt engagemang i värdeskapande åtgärder ökar värdet för både fastighetsägare och boende.

Läs mer

Digital felanmälanprocess

Vi har skapat och utvecklat ett digitalt ekosystem som är hjärtat av vår smidiga och automatiserade kundservicelösning. Varje interaktion blir en lösningsmöjlighet, och våra smarta system gör det möjligt.

Fördel 1

Snabb och personifierad service, inklusive chatbot, instruktionsvideos och bokning av videosamtal för avhjälpning vid felanmälan, skapar hög kundnöjdhet.

Fördel 2

Minskat behov av fysiska platsbesök sparar både tid och pengar samtidigt som utsläppen från transporter minskar.

First-line

Hos oss kan du prata med Svea 24/7. Svea är vår chatbot som smidigt hanterar vanliga frågor och dirigerar komplexa ärenden till rätt person för en optimal lösning. Svea är vårt verktyg för att göra kundresan tillgänglig och bekymmersfri.

Självhjälp

Vår app är fylld med filmer och instruktioner som gör det möjligt för hyresgästen att självständigt åtgärda mindre problem. Genom dessa verktyg främjar vi en smidig och problemfri boendeupplevelse samtidigt som vi sparar tid och resurser.

Personlig service

Vår digitala felanmälantjänst låter hyresgäster enkelt boka videosamtal med våra tekniker för en första bedömning online. Processen effektiviseras, och många ärenden avhjälps i detta tidiga skede, vilket både gläder hyresgästen och sparar tid och kostnader.

Information

Information, bilder och film laddas upp i ärendet för stöd vid eventuellt platsbesök av fastighetsskötare eller vid uppföljning. Fastighetsskötaren har möjlighet att ta med rätt utrustning redan vid första besöket, vilket sparar tid och resurser.

Mobil access

Med hjälp av mobil access möjliggör vi digital åtkomst för personer som behöver tillträde under ett specificerat tidsintervall för att utföra arbete. Det är en smidig, effektiv och hållbar lösning, vilket eliminerar behovet av onödiga resor.

Läs våra nyheter & artiklar

Se alla

Sveaviken PM tecknar avtal med Magnolia Bostad och Slättö

Sveaviken PM har fått förtroendet att förvalta Magnolia Bostad och Slättös projekt ”Brokvarteret” i Barkarby, Järfälla. Med en total uthyrningsbar yta om drygt 18 000 kvm, fördelat på 409 hyreslägenheter, 10 lokaler och ett garage med 78 platser, blir Brokvarteret ett fint tillskott i Sveaviken PM:s fortsatta tillväxt. PM kommer att leverera förvaltningstjänster såsom förstagångsuthyrning, teknisk […]

Erbjudande i Marielundshöjden!

Nu släpper vi fler lägenheter för uthyrning i populära Mariefred. Just nu bjuder vi på ett Movingo Pendelkort, värde upp till 20 000kr eller gratis boende parkering i upp till ett år, värde upp till 15 200kr, till dig som tecknar ett hyresavtal i Marielundshöjden. De stilrena lägenheterna i Marielundshöjden är redo för inflyttning. Här bor du […]

Vi har lanserat vår nya webbplats!

Vi är stolta över att presentera vår nya webbplats, som markerar en banbrytande era inom fastighetsförvaltning. Under hösten 2023 inledde vi arbetet med att skapa ett självständigt förvaltningsbolag ur Sveaviken Bostad och inledde samtidigt en resa mot förnyelse av vår webbplats. Målet är en webbplats som inte bara informerar, utan också engagerar och inspirerar.

Sveaviken Bostad bolagiserar förvaltningsdel – bildar Sveaviken PM

Stockholm, Sverige – Sveaviken Bostad lyfter ut och bolagiserar sin förvaltningsdel i nya Sveaviken PM som blir kvar inom koncernen som ett helägt dotterbolag till SIBS AB. Med en datadriven fastighetsförvaltning byggd på ett digitalt ekosystem med öppen källkod erbjuder bolaget en effektivare förvaltning som sänker kostnader, ökar driftnetton och skapar högre kundnöjdhet för fastighetsägare över hela Sverige.