2024-01-18

Vi har lanserat vår nya webbplats!

Vi är stolta över att presentera vår nya webbplats, som markerar en banbrytande era inom fastighetsförvaltning. Under hösten 2023 inledde vi arbetet med att skapa ett självständigt förvaltningsbolag ur Sveaviken Bostad och inledde samtidigt en resa mot förnyelse av vår webbplats. Målet är en webbplats som inte bara informerar, utan också engagerar och inspirerar.

Vår ambition var att skapa något helt nytt, och vi valde att samarbeta med webbyrån Webbson för att förverkliga vår vision. Vid det första mötet förmedlade vi våra behov och förväntningar för att skapa en webbplats som speglar inte bara vår verksamhet utan även vår framtid.

Behov och första mötet

Under första mötet lyssnade webbyrån på våra behov för att höra våra tankar och förväntningar till den nya hemsidan. Vi förde en dialog där intervjufrågorna från byrån av sig själva blev uppenbara, vilket gjorde att vi fick ut nyttig information kring våra behov. Under mötet diskuterade vi ihop en moodboard för att vägleda hur designen av sidan skulle ta form.

Vi levererar något helt nytt

Vår nya webbplats representerar en ny era inom fastighetsförvaltning. Vi har försökt distansera oss från traditionella förvaltningsbolag och istället inspirerats av innovativa bolag med nytänkande tjänstepaketering. Designen är en reflektion av våra värderingar – modernitet och lekfullhet kombinerat med digitala lösningar för att skapa en känsla av bekvämlighet.

Nya tidens fastighetsförvaltning

Vår webbplats tar besökaren med på en resa och skapar en intressant och engagerande upplevelse. Vi är övertygade om att denna plattform inte bara kommer att informera våra besökare utan också inspirera dem att omfamna den framtid vi formar inom fastighetsbranschen.

Nya tidens fastighetsförvaltning är här.

Alla inlägg