Jobba hos oss

På Sveaviken PM utmanar vi normer för att skapa nytt. Här drivs vi av höga ambitioner och av vår nyfikenhet. Hos oss får du vara med och påverka. Vi går från ord till handling.

Karriärmöjligheter

Vill du vara med från starten i en framåtdriven organisation? Hos Sveaviken PM finns möjligheten att forma sin egen professionella resa i takt med organisationens tillväxt.

Innovativt arbetsklimat

Vi drivs av höga ambitioner och nyfikenhet och ger dig en verklig möjlighet att påverka. Hos oss formar du inte bara din framtid, du skapar den.

Proaktiv Inverkan

Ta chansen att vara med och skapa och implementera strategier och processer som kan vara avgörande för organisationens framgång.

Forma din framtid hos oss

Hos oss på Sveaviken PM går karriärmöjligheter hand i hand med innovation och snabbhet. Vi är inte bara en arbetsplats – vi finns för att utmana branschen, skapa något nytt och omdefiniera standarder. Hos oss möter du korta beslutsvägar och en övertygelse om att varje individ är en källa till förändring.

Vi tror på höga ambitioner och uppmuntrar nyfikenheten som drivkraft för vår framgång. Påverka inte bara vad vi gör, utan även hur vi gör det. Vi strävar efter en arbetsplats präglad av kompetens och engagemang, där varje medarbetare är en nyckel till framgång. Tillsammans tar vi oss an utmaningar och skapar mervärden genom vårt arbete.

Våra värdeord – nytänkande, engagemang, kvalitet och hållbarhet – är inte bara ord, de är fundamentet i vår företagskultur. Här formar vi inte bara framtiden med våra tankar, vi omsätter dem i handling. Hos oss får du vara med och utvecklas, här pratar vi inte bara om förändring – vi är förändringen.

Se lediga tjänster

Kollektivavtal - självklart

Vi är medlemmar i fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation – Fastigo. Fastigo är experter på fastighetsbranschens förutsättningar och innebär en trygghet för dig som anställd.