Är du intresserad?

Kv Marielundshöjden

I Populära Marielund i västra Mariefred byggs nya bostäder naturskönt på en höjd precis invid Läggesta tågstation. Inflyttningen har påbörjats och du hittar lediga lägenheter i olika storlekar.

Kv Marielundshöjden

I Populära Marielund i västra Mariefred byggs nya bostäder naturskönt på en höjd precis invid Läggesta tågstation. Inflyttningen har påbörjats och du hittar lediga lägenheter i olika storlekar.
Uthyrningsdetaljer
Kontraktstyp
Tillsvidare
Sortering
Vägledande efter köpoäng
Hyra
0 - 15092 kr
Antal rum
1 - 4 rum
Storlek
31 - 100 m²
Inflyttningsdatum
Pågående uthyrning

Kv Marielundshöjden

Just nu erbjuder vi dig som tecknar ett hyresavtal möjligheten att välja mellan två olika erbjudanden. Läs mer under rubriken Erbjudande.

I Populära Marielund i västra Mariefred byggs nya bostäder naturskönt på en höjd precis invid Läggesta tågstation.

Lägenheterna är modernt inredda med enstavig ekparkett, bänkskiva i kvarts och helkaklade badrum med golvvärme. Köken har induktionshäll och varmluftsugn och i varje badrum finns tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin. Det finns 2 olika utformande på färgerna i lägenheterna. Den finns en grafitgrå kulör på inredningen samt en sandfärgad kulör. Tillsammans med den grafitgrå kulören är det vit kommod och högskåp i badrummet och tillsammans med den sandfärgade kulören finns ek kommod och högskåp i badrummet. Detta framgår på respektive rumsbeskrivning på bofaktabladet.

Det finns gott om p-platser, varav hälften inomhus i ett eget parkeringshus. Prisinformation skickas vid eventuell reservation av lägenhet. Det finns även gott om cykel-platser både inomhus och utomhus.

Tåget tar dig till Stockholm C på cirka 35 minuter, perfekt för dig som pendlar!

Inom cykelavstånd ligger Gripsholms slott och dess vackra omgivningar samt centrala Mariefred med affärer och restauranger. Här finns även några av Sveriges bästa skolor samt äldreomsorg.

Fasaderna har en omsorgsfull gestaltning av natursten och trä. På taken installeras solceller och bergvärmen bidrar till energieffektiva bostäder.

Sveaviken Bostad tillämpar bakgrundskontroll vid uthyrning.

Notera att den bashyra som står på respektive lägenhet inkluderar den 5% hyresrabatt som gäller till och med 2023-12-31.

Kostnader

Utöver hyran tillkommer följande kostnader för; – Hushållsel efter förbrukning – Varm- och kallvatten efter förbrukning – Uppvärmning efter förbrukning – Bredband och TV á 300kr/mån för paketet 100/100 Mbit/s

Ett smart boende

För ett tryggt boende finns det inga portnycklar till huset som kan tappas bort utan du kommer in i fastigheten via digital access. Detta gäller även fastighetens gemensamhetsutrymmen. På samma sätt som du idag kan betala genom att ”blippa” telefonen, öppnar du nu även dörrar med Parakeys mobila låssystem. Till lägenheten kommer 3 fysiska nycklar att kvitteras ut.

Vid inflyttning får du en inbjudan om att bli administratör i Parakey appen. Du kan sedan själv administrera accessen och tilldela digitala nycklar till din familj och dina vänner som vill besöka dig. Därefter är det bara att enkelt öppna dörren med en knapptryckning. Du låser upp via Bluetooth, så internetuppkoppling är inte nödvändig. Om oturen är framme kan du logga in på ditt Parakeykonto på en annan enhet som är kopplad via bluetooth.

Inflyttningsdatum

Tillträde från och med 1 September 2023.

Sveavikens boendeapp

Som hyresgäst får du tillgång till appen i samband med att du skriver på ditt bostadskontrakt. I appen tar du emot viktig information från oss, anmäler fel genom vår digitala felanmälanstjänst och får en överblick av dina avier samt har möjlighet att enkelt betala dessa. Dessutom finner du dokumentation om ditt boende, manualer och skötselinstruktioner, chattfunktion med FAQ, ett socialt community samt lokala erbjudanden och boendeabonnemang. Vi erbjuder exempelvis förmånlig hemförsäkring via våra samarbetspartner

Tillfällig lösning med Bredband

Fiberinstallationen i denna byggnad har blivit lite försenad vilket innebär att vi tillhandahåller en tillfällig lösning för bredband!

Vid inflytt kommer man som hyresgäst att få tillgång till Telias mobila bredband. Under denna period kommer man inte att debiteras för bredband.

Erbjudande

Movingo Pendelkort
Erbjudandet gäller pendelkort Läggesta-Stockholm C och inkluderar tåg, SL samt lokalbuss i Mariefred.

Hyr 1 rok så bjuder vi på pendelkort i 3 månader (värde 6 670kr)
Hyr 2-3 rok så bjuder vi på pendelkort i 6 månader (värde 13 340kr)
Hyr 4 rok så bjuder vi på pendelkort i 9 månader (värde 20 010kr)

Erbjudandet gäller bindningstid under tiden, därefter gäller sedvanlig uppsägningstid.

Parkeringsplats Erbjudandet gäller gratis parkeringsplats i öppet garage under 12 månader, vanlig plats eller laddplats. (värde upp till 11 520kr). Ev elförbrukning tillkommer på laddplats.

Intresseanmälan

Intresseanmälan Projekt (#4)

Se fler nyproduktioner

Vi har många kommande nyproduktionsprojekt. Få mer information om våra kommande projekt och anmäl ditt intresse redan idag.