Är du intresserad?

Kv Silhuetten

Mitt i hjärtat av Barkarbystaden utvecklas ett nytt levande stadskvarter med 206 hyresrätter och 13 bokaler.

Kv Silhuetten

Mitt i hjärtat av Barkarbystaden utvecklas ett nytt levande stadskvarter med 206 hyresrätter och 13 bokaler.
Uthyrningsdetaljer
Kontraktstyp
Tillsvidare
Sortering
Vägledande efter köpoäng
Hyra
8597 - 18915 kr
Antal rum
1 - 4 rum
Storlek
28 - 87 m²
Inflyttningsdatum
Uthyrning pågår

Kv Silhuetten

Mitt i hjärtat av Barkarbystaden utvecklas ett nytt levande stadskvarter med 206 hyresrätter och 13 bokaler. Lägenheterna är ljusa och moderna i varierande storlekar om 1-4 rok. Bokalerna är i två plan, med möjlighet till ateljé, studio eller butik i bottenplan. Utgångspunkten är att skapa väldisponerade bostäder där engagemang, kreativitet och innovation tillåts växa i en inspirerande miljö.

Bilderna är visionsbilder och avvikelser kan förekomma.

Sveaviken bostad tillämpar bakgrundskontroll.

Kvadratsmart med stor omsorg om detaljerna

I Silhuetten karaktäriseras bostäderna av hög standard och genomtänkta materialval där livskvaliteten står i fokus.

Lägenheterna präglas av stilrena och moderna materialval, fantastiskt ljusflöde via stora fönster och 1-stavsparkett med golvvärme som är genomgående i hela bostaden. Med släta luckor i beige ton följer köksinredningen en självklar helhet i hela bostaden, tillsammans med generösa fönster bildar ett kök som kännetecknas av ljus och rymd.

Fina och genomtänkta badrum med kvalitativa grundmaterial. Här finner vi helkaklade väggar i vitt med ljusgrå klinker på golv. I badrummet finner du en kombinerad tvättmaskin med torktumlare. I fastigheten finns ingen tvättstuga.

Generösa valmöjligheter att njuta av vardagen utomhus på den gröna innergården finns plats för grill, picknick eller lek.

Ett smart boende

För ett tryggt boende finns det inga portnycklar till huset som kan tappas bort utan du kommer in i fastigheten via digital access. Detta gäller även fastighetens gemensamhetsutrymmen. På samma sätt som du idag kan betala genom att ”blippa” telefonen, öppnar du nu även dörrar med Parakeys mobila låssystem. Då detta är fastighetens skalskydd kan du inte välja bort detta, utan det är en förutsättning för att komma in i fastigheten. Vid inflyttning får du en inbjudan om att bli administratör i Parakey appen. Du kan sedan själv administrera accessen och tilldela digitala nycklar till din familj och dina vänner som vill besöka dig. Därefter är det bara att enkelt öppna dörren med en knapptryckning. Du låser upp via Bluetooth, så internetuppkoppling är inte nödvändig. Om oturen är framme kan du logga in på ditt Parakeykonto på en annan enhet som är kopplad via bluetooth.

De fysiska nycklar man kommer att kvittera ut går enbart till lägenheten.

Se fler nyproduktioner

Vi har många kommande nyproduktionsprojekt. Få mer information om våra kommande projekt och anmäl ditt intresse redan idag.