Är du intresserad?

Kv Lillsidan

Här bor du i en blomstrande ny stadsdel med bostäder, service och rekreation. Närheten till centrala Enköping gör att du enkelt pendlar med buss eller tåg till Uppsala, Västerås och Stockholm

Kv Lillsidan

Här bor du i en blomstrande ny stadsdel med bostäder, service och rekreation. Närheten till centrala Enköping gör att du enkelt pendlar med buss eller tåg till Uppsala, Västerås och Stockholm
Uthyrningsdetaljer
Kontraktstyp
Tillsvidare
Sortering
Vägledande efter köpoäng
Antal rum
1-4 rum
Storlek
27-111 kvm
Inflyttningsdatum
December 2024

Kv Lillsidan

I centrala Enköping planerar Sveaviken Bostad för nya bostäder i storlekarna om 1-4 rum och kök. Lägenheterna kommer att vara av hög kvalitet till förmånliga hyror.

Här bor du i en blomstrande ny stadsdel med bostäder, service och rekreation. Närheten till centrala Enköping gör att du enkelt pendlar med buss eller tåg till Uppsala, Västerås och Stockholm.

Huset består av 327 lägenheter om 1-4 rok fördelade på 27-111 kvm. Lägenheterna är modernt inredda med enstavig ekparkett, bänkskiva i kvarts och helkaklade badrum med golvvärme. Köken har induktionshäll och varmluftsugn och i varje badrum finns tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin.

Hållbara bostäder

Hållbarhet ligger i fokus och huset är mycket energieffektivt tack vare bland annat solceller på taket och från- och tilluftsventilation med hög energiåtervinning i alla lägenheter. Fastigheten är helt cirkulär, byggd enligt Miljöbyggnad Silver och gick till final i Årets Miljöbyggnad 2022.

Ett smart boende

För ett tryggt boende finns det inga nycklar till huset som kan tappas bort och du kommer endast in i fastigheten och lägenheten via digital access. Via den digitala accessen kommer du även åt fastighetens gemensamhetsytor. På samma sätt som du idag kan betala genom att ”blippa” telefonen, öppnar du nu även dörrar med Parakeys mobila låssystem. Vid inflyttning får du en inbjudan om att bli administratör i Parakey appen. Du kan sedan själv administrera accessen och tilldela digitala nycklar till din familj och dina vänner som vill besöka dig. Därefter är det bara att enkelt öppna dörren med en knapptryckning. Du låser upp via Bluetooth, så internetuppkoppling är inte nödvändig. Om oturen är framme kan du logga in på ditt Parakeykonto på en annan enhet som är kopplad via bluetooth.

Sveaviken Bostad tillämpar bakgrundskontroll vid uthyrning.

Se fler nyproduktioner

Vi har många kommande nyproduktionsprojekt. Få mer information om våra kommande projekt och anmäl ditt intresse redan idag.