Är du intresserad?

Nykvarns Centrum, kv 4 & 5

I Nykvarns Centrum bygger vi totalt 279 nya hyresrättslägenheter varav sex större lägenheter om fem rum och kök ligger i fina gårdshus om två våningar. Inflyttningen har påbörjats och du hittar lediga lägenheter i olika storlekar.

Nykvarns Centrum, kv 4 & 5

I Nykvarns Centrum bygger vi totalt 279 nya hyresrättslägenheter varav sex större lägenheter om fem rum och kök ligger i fina gårdshus om två våningar. Inflyttningen har påbörjats och du hittar lediga lägenheter i olika storlekar.
Uthyrningsdetaljer
Kontraktstyp
Tillsvidare
Sortering
Vägledande efter köpoäng
Hyra
6766 - 20183 kr
Antal rum
1 - 5 rum
Storlek
31 - 102 m²
Inflyttningsdatum
Pågående uthyrning
Publiceringsdatum
14-03-2024

Nykvarns Centrum, kv 4 & 5

I Nykvarns Centrum bygger vi totalt 279 nya hyresrättslägenheter varav sex större lägenheter om fem rum och kök ligger i fina gårdshus om två våningar. Inflyttningen har påbörjats och du hittar lediga lägenheter i olika storlekar.

Alla bostäder är modernt inredda med vacker enstavig ekparkett, bänkskiva i kvarts och helkaklade badrum med golvvärme. Alla kök har även fina vitvaror som induktionshäll och varmluftsugn.

Nya Nykvarns centrum utvecklas till att bli en plats där service och trygghet står i fokus. Totalt byggs här 279 bostäder och flera lokaler. Lägenheterna kommer att förmedlas i 2 olika etapper. Här kan du flytta till en attraktiv, hållbar och smart bostad med mobil access. Bostäderna präglas av en nytänkande och stilren arkitektonisk framtoning med exklusiva materialval. De nya bostäderna kommer tillföra fler människor till platsen vilket bidrar till en plats där många människor möts.

Etapperna består av 120 lägenheter om 1-5 rok fördelade på ca 31-103 kvm. Lägenheterna är modernt inredda med enstavig ekparkett, bänkskiva i kvarts och helkaklade badrum med golvvärme. Köken har induktionshäll och varmluftsugn och i varje badrum finns tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin.

Högst upp i bildspelet finns möjlighet att se en filmad visning av en referenslägenhet. Själva utformningen kan skilja sig från din specifika lägenhet.

Sveaviken Bostad tillämpar bakgrundskontroll vid uthyrning.

Hållbara bostäder

Hållbarhet ligger i fokus och huset är mycket energieffektivt tack vare att vi bland annat kombinerar effektiv bergvärme med solceller. Huset är byggd med ett cirkulärt byggsystem som redan från grunden är skapat för att i framtiden kunna återbrukas. Vattenburen golvvärme, snålspolande kranar och individuell mätning är exempel på ett helhetstänk som gör ditt hushåll hållbart i drift.

Ett smart boende

För ett tryggt boende finns det inga portnycklar till huset som kan tappas bort utan du kommer in i fastigheten via digital access. Detta gäller även fastighetens gemensamhetsutrymmen. På samma sätt som du idag kan betala genom att ”blippa” telefonen, öppnar du nu även dörrar med Parakeys mobila låssystem. Till lägenheten kommer 3 fysiska nycklar att kvitteras ut.

Vid inflyttning får du en inbjudan om att bli administratör i Parakey appen. Du kan sedan själv administrera accessen och tilldela digitala nycklar till din familj och dina vänner som vill besöka dig. Därefter är det bara att enkelt öppna dörren med en knapptryckning. Du låser upp via Bluetooth, så internetuppkoppling är inte nödvändig. Om oturen är framme kan du logga in på ditt Parakeykonto på en annan enhet som är kopplad via bluetooth.

Högst upp i bildspelet finns möjlighet att se en filmad visning av Parakey, den kommer efter lägenhetsvisningen i filmen.

Mitt i centrum med service utanför dörren

Nykvarn har satsat på att bygga om i princip hela centrum och skapa ett utökat serviceutbud. Arbetet med att förnya centrum beräknas pågå fram till 2026. Här bor du med ICA, Systembolaget, bibliotek, butiker och restauranger utanför dörren. Samtidigt har du naturen och skogen runt hörnet.

Nykvarns station ligger en kort bit från din bostad och du tar dig till Stockholm på under en
halvtimme med tåg.

Filmad visning av lägenhet och digital lösning

Missa inte filmen högst upp i bildspelet. Här finns en filmad visning av en referenslägenhet. Själva utformningen kan skilja sig från din specifika lägenhet. I slutet av filmen finns även en film om det digitala accessystemet Parakey.

Tillkommande kostnader

Utöver hyran tillkommer hyrestillägg till självkostnadspris:
• Egen förbrukning av uppvärmning samt varm- och kallvatten
• Egen förbrukning av hushållsel
• Bredband och TV. 300kr/mån för paket 100/100 Mbit/s via Telia. (endast Telia indraget i fastigheten)
Kostnader för uppvärmning, kallvatten och varmvatten baseras på kommunens VA-taxa och marknadens elpris.
Hyresrabatt fram till december år 2027


Observera att presenterad hyra för lägenheterna som finns för uthyrning är inlagd med rabatt för år 2023.

15% på bostadshyra från och med den 1 januari till och med 31 december 2023.
12% på bostadshyra från och med den 1 januari till och med 31 december 2024.
9% på bostadshyra från och med den 1 januari till och med 31 december 2025.
6% på bostadshyra från och med den 1 januari till och med 31 december 2026.
3% på bostadshyra från och med den 1 januari till och med 31 december 2027.

Intresseanmälan

Intresseanmälan Projekt (#4)

Se fler nyproduktioner

Vi har många kommande nyproduktionsprojekt. Få mer information om våra kommande projekt och anmäl ditt intresse redan idag.