Är du intresserad?

Brokvarteret

På ett härligt läge intill Bällstaån byggs Brokvarteret, 409 hyresrätter bestående av 1–4 rok. Bostäderna är ljusa, genomtänkta och många har en härlig utsikt. Här bor du granne med allt som förenklar och förgyller vardagen – natur, kommunikationer, förskola, skola, gym, shopping, restauranger, caféer och parker.

Brokvarteret

På ett härligt läge intill Bällstaån byggs Brokvarteret, 409 hyresrätter bestående av 1–4 rok. Bostäderna är ljusa, genomtänkta och många har en härlig utsikt. Här bor du granne med allt som förenklar och förgyller vardagen – natur, kommunikationer, förskola, skola, gym, shopping, restauranger, caféer och parker.
Uthyrningsdetaljer
Antal rum
1–4 rok
Storlek
ca 28–90 kvm
Inflyttningsdatum
Bedömd inflyttning: från Q1 2025

Brokvarteret

Barkarby växer så det knakar och är nu en av Stockholms nya knutpunkter. Här bor du granne med allt som förenklar och förgyller vardagen – natur, kommunikationer, förskola, skola, gym, shopping, restauranger, caféer och parker. På ett härligt läge intill Bällstaån byggs Brokvarteret, 409 hyresrätter bestående av 1–4 rok.

Bottenvåningarnas lokaler skapar liv och rörelse i kvarteret. Vilka flyttar in här – en restaurang, blomsterhandel, cykelverkstad, secondhand-butik eller kanske ditt nya stammisfik?

Sveaviken PM är ansvarig för uthyrning och förvaltning. Anmäl intresse via HomeQ för att löpande få information och inbjudan till uthyrningsstarten.

Om lägenheterna

Brokvarteret har hämtat inspiration från art deco-byggnader. Fasader i tegel och puts med naturnära kulörer skapar en fin, harmonisk och variationsrik gestaltning. Det är 409 hyresrätter bestående av 1–4 rok, ca 28–90 kvm. Bostäderna är ljusa, genomtänkta och många har en härlig utsikt. I ett av kvarterets hörn byggs ett landmärke om 15 våningar med fantastiska vyer över Barkarby.

Lägenheterna är välplanerade med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt goda förvaringslösningar. Lägenheterna håller hög standard med genomgående ekparkett, ljusa väggar och helkaklade badrum med tvättmaskin/torktumlare eller kombimaskin. Köken har vita köksluckor med takanslutning, stänkskydd av kakel och rostfria vitvaror.

  • Ljus inredning
  • Balkong eller uteplats
  • Klimatsmart kvarter (Miljöcertifiering med Svanen)

Under de varma månaderna är det balkongen eller uteplatsen som vi spenderar mest tid på. Platsen för morgonkaffet, fikat, festens samlingspunkt och där man kan tanka energi. Många av lägenheterna får dessutom en härlig utsikt att njuta av.

Stockholms nya knytpunkt

Barkarby är en helt ny stadsmiljö som är designad för att människor ska kunna leva, bo och ha ett inspirerande, energifyllt och innehållsrikt liv tillsammans. Non stop. Här är det lätt att ta sig till Stockholm, Mälardalen, Bromma, men också till Arlanda och resten av världen. Här finns flera kollektiva färdmedel som självkörande bussar, BRT-linje, buss, pendeltåg, fjärrtåg och cykel – och bil- och cykelpool. Det planeras dessutom för tunnelbana till 2027!

Etappinflyttning

Inflytt kommer att ske mellan Q1 2025-Q2 2025.

Parkering och bilpool

I Brokvarteret finns ett garage med 78 bilplatser varav några är elbilsplatser. Det finns också cykelparkering samt cykelpool. Mer information om detta kommer vid avtalsskrivning.

Söka lägenhet

Läs mer om projektet och anmäl intresse för att löpande få information och inbjudan till uthyrningsstarten på HomeQ.

Se fler nyproduktioner

Vi har många kommande nyproduktionsprojekt. Få mer information om våra kommande projekt och anmäl ditt intresse redan idag.