Boendeappen

Vi vill att det ska vara enkelt och strulfritt att utföra ärenden som har med boendet att göra, när du själv vill. Vi har därför samlat allt som rör boendet i en appen.

Lös problem med boendeappen

Som en tjänst för dig som hyresgäst hos oss, erbjuder vi en boendeapp för att skapa en bekväm vardag och sätta guldkant på tillvaron för dig som boende. I appen tar du emot viktig information från oss, anmäler fel genom vår digitala felanmälantjänst och får en överblick av dina avier samt har möjlighet att enkelt betala dessa.

Dessutom finner du dokumentation om ditt boende, manualer och skötselinstruktioner, vår chatbot Svea, ett socialt Community samt lokala erbjudanden och boendeabonnemang.

Du kan kort sagt sköta allt som rör boendet via appen. Smidigt, eller hur!

Ladda ner appen

Sök på ”Boendeappen Avy” i App Store eller Google Play. Eller scanna QR-koden.

Inloggning med Mobilt BankID

Bank-id krävs för att vi ska kunna erbjuda dig trygg och bra service.

Få hjälp i appen

Vårt mål är att erbjuda snabb och effektiv hjälp dygnet runt. Oavsett när du behöver assistans står vår chatbot redo att bistå dig i appen.

En strulfri boendeupplevelse

Tillgänglig 24/7

Få omedelbar hjälp när du behöver det med vår chatbot och digitala felanmälningstjänst. Det tar bara några minuter att boka ett digitalt möte med vår tekniker.

Digitala avier

Se och betala dina hyresavier eller avgifter på ett smidigt sätt i appen. Tips! Vår chatbot kan visa dig dina senaste avier samt betalstatus direkt i appen.

Gemenskap

Upptäck enkel grannsamverkan genom Community-funktionen i appen. Där kan du enkelt kontakta dina grannar för hjälp eller dela och köpa saker.

Notiser

Håll dig uppdaterad om vad som händer i din fastighet eller få tips på vart du hittar din närmaste återvinningscentral eller spartips för att minimera din energianvändning.

Hantera dina avtal

Se dina aktuella avtal och hantera dem smidigt genom en enkel uppsägningsprocess direkt i appen.

Hitta din nya bostad

Upptäck vårt utbud av lägenheter på många platser i landet, alla tillgängliga för uthyrning via HomeQ. Välkommen att hyra din lägenhet hos oss!